GALLÓ KRISZTA

” Mindig is vonzottak a nem hétköznapi emberek, a különlegesek, vagy jó értelemben különcök. Bár azt is gondolom, művész, alkotó ember ilyen kell legyen.

Kriszta első látásra teljesen normális, sőt másodikra is és azután is, de elképesztő dolgokra képes. Főleg ha fényképezőgép van a kezében. Megszállottság? Igen, abszolút. Ha fotózunk, nincs éhség, nincs szomjúság, ötletelés van, instruálás, shooting.

A női lélek minden rezdülését használja, néha meg is lepődöm, húúú micsoda fotók…

Az esküvő fotózás magas szakmai felkészültséget igényel. Elkapni a pillanatokat, jól exponálni mindenféle fényviszonynál. Ami egyedivé teszi Kriszta fotóit, az pedig a kompozíció, a vágás, és nem utolsó sorban a letisztult szellős, pasztell, színes utómunka.

Stílusjegyei  lágyak, nőiesek, semmi durva, erőltetett nincs benne. Mesét sző a képekből, finoman, kedvesen és olyat alkot, amit mástól még nem láttam.

Sokat beszéltünk róla, hogy kettőnk stílusát hogyan tudjuk összefésülni.. Ez leginkább úgy működik, hogy meghagyjuk mindenkinek a saját kreativitását, de többé-kevésbé az egyes anyagoknál ma már mindketten készítünk lágyabb és kontrasztosabb képeket is, hogy kerek és változatos legyen a teljes fotóanyag.

Közös munkánkra jellemző az alázat, a kifogyhatatlan ötletelés, abszolút figyelünk a megrendelő minden igényére és azért a humor és a jó kedv sosem maradhat el.”

Takács Ferenc